Efter att ha tagit hand om två sjuka barn ...

Efter att ha tagit hand om två sjuka barn och mig själv under veckan fick jag idag tillbaka lite energi.Vi har storhandlat härligt med mat i kyl och frys igen.Därefter gick jag till Kapp Ahl och provade bh.Det tog en timme innan jag hittade en som jag blev nöjd med.Jag hatar att prova Bh tycker det är jättesvårt att hitta någon som är bra. Jag köpte en bukett rosa tulpaner och promenerade hem i vårsolen. Vad glad man blir av sol!Nu har vi precis ätit en god middag och väntar på att Lets Dance ska börja.


Dagens fynd till Elvira på. Villervalla

img_9618 (MMS)

Dagens fynd till Elvira på. Villervalla


Dagens fynd på Second Hand

img_1577 (MMS)

Dagens fynd på Second Hand


Hemma med Tilda

Har en riktig skröplig Tilda här hemma.
Igår hade hon värsta hostan och fick falsk krupp och fick jättesvårt att andas.
Vi började med att ge henne alvdon för att få ner den höga febern.
Sen blev det ventolin och så gick vi ut i kylan mitt i natten lyckligtvis blev det bättre och vi lyckades 4få en god nattsömn.Idag är hon väldigt trött. Vill dricka vatten hela tiden och vill ha något sött.
Så nu har vi precis slängt ihop några kladdmuffins.
Snart är de klara!

Om ni vill ha receptet http://www.kokaihop.se/recept/kladdmuffins-
Haft en underbar helg på Smögens havsbad

Tidigt lördag morgon begav jag mig iväg till centralen för att ta tåget till Svenshögen.
Där mamma mötte upp för vidare färd mot Smögen.
Väl i Smögen börjde vi med en loppis då min syster Ida är tokig i loppisar.
Sedan åkte vi till hotellet och checkade in och tog en smaskig lunch på hotellet.
Mamma och Julia började med behandlingar och jag och Ida tog en promenad i ett blåsigt smögen.
Sedan blev det simning i poolen och bubbelbad innan det var dags för min behandling en 25 minuters halvkroppsmassage.Det var jätteskönt men han måste ha kommit åt någon nerv ,för jag blev så otroligt snurrig i huvudet och började må illa efteråt.Mer spa och sedan gav sig mamma och systrarna iväg till ett träningspass medans jag hoppade det pga av jag fortfarande mådde illa. När de kom tillbaka blev det en trerätters mddag med spännande smaker. Det märktets att vi var i smögen för det servades enbart fisk.En massa prat blev det också om ditt och datt b la  gamla minnen både roliga och jobbiga så jag fällde några tårar också.
Sedan blev det att krypa ner i sängen helt slut. På morgonen blev det en smaskig hotellfrukost mer spa och en promenad i smögen innan det var dags att bege sig iväg hemåt igen. Jag och Ida tog en lunch hos mamsen innan det blev dags för att bege sig iväg mot Göteborg igen. Väl hemma igen var det dags för de vanliga söndagsrutinererna igen som att duscha barnen. När barnen lagt sig tittade jag på tv i sängen en stund innan jag somnade gott efter en härlig helg!

RSS 2.0